Wij Zijn Qreative

In 2015 begonnen onder de naam Qreative-Web met het aanbieden van vrijwel alles om te zorgen dat bedrijven online sterk staan. Denk hierbij aan webdesign, logo ontwerp en meer. Al snel bleek dat wanneer je website’s aanbied er door veel word verwacht dat je ook ICT-artikelen kunt leveren en via een hele omweg van Computers naar Toetsenborden naar Printers en uiteindelijk naar Kopieerpapier zijn we bij kantoorartikelen terecht gekomen.

De winkels in Slagharen

Als je ergens aan begint moet je het ook gelijk goed doen, dus hebben we eind 2016 Qreative-Office officieel gestart, met een fysieke winkel in Slagharen. Begonnen met een stukje te onder-huren van Bemiri aan de Herenstraat maar al snel bleek ook dit te klein, dus hebben we eind 2017 (precies één jaar na de start van Qreative-Office) onze eigen winkel geopend aan de Zwarte Dijk 62 (in het oude pand van de Esso).

Samen sta je sterk

Ook wij zijn begonnen met het onder verhuren van stukjes in onze winkel. Hierdoor hebben wij een vrij uitgebreid aanbod in onze winkel. Dus, om het even op te sommen, kun je in onze winkel terecht voor onder andere: