Wij Zijn Qreative, opgericht in 2015, is een veelzijdig moederbedrijf met een breed scala aan dochterondernemingen die zich toeleggen op verschillende sectoren en industrie├źn. Wat begon als een bescheiden begin, gedreven door een passie voor innovatie en creativiteit, is uitgegroeid tot een bloeiend ecosysteem van bedrijven die streven naar excellentie in hun respectievelijke vakgebieden.

Een van onze kernactiviteiten is ons webdesignbedrijf, dat in het hart van onze onderneming staat. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte websites en digitale oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Met een toegewijd team van ontwerpers en ontwikkelaars streven we ernaar om onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Onze passie voor innovatie heeft ons ook geleid naar de wereld van e-commerce, waar we De Badeend hebben gelanceerd, een online winkel die gespecialiseerd is in een breed assortiment aan badeendjes. Van klassieke gele eendjes tot unieke en grappige thema-eendjes, we hebben voor elk wat wils. Met een scherp oog voor detail en een streven naar klanttevredenheid, streven we ernaar om een glimlach te brengen op het gezicht van elke klant die een badeendje bij ons koopt.

Een ander hoogtepunt in ons portfolio is Roadfood, een innovatieve app die foodtrucks en eetkraampjes verbindt met hongerige consumenten. Met real-time locatiegegevens en een breed scala aan culinaire opties, biedt Roadfood gebruikers de mogelijkheid om nieuwe en spannende eetervaringen te ontdekken, waar ze ook zijn. Sinds de lancering heeft Roadfood een enorme groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een favoriete app onder liefhebbers van street food over de hele wereld.

Naast onze dochterondernemingen blijven we ook investeren in nieuwe kansen en het verkennen van nieuwe markten. Onze toewijding aan innovatie en groei heeft ons geholpen om ons te onderscheiden in een steeds veranderend zakelijk landschap en om ons te positioneren als een leider in onze branche.

Bij Wij Zijn Qreative geloven we in het belang van samenwerking en het delen van kennis en expertise. We streven ernaar om een cultuur van samenwerking en creativiteit te bevorderen, waar elk lid van ons team wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke bijdrage te leveren aan ons succes.

Als we terugkijken op onze reis tot nu toe, zijn we trots op wat we hebben bereikt en enthousiast over wat de toekomst voor ons in petto heeft. Met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid zijn we ervan overtuigd dat we nog vele jaren van groei en succes tegemoet gaan.